Els professionals que integrem COMPASS:

Som uns guies experts que facilitem la consecució dels objectius dels nostres clients. Hem aconseguit l’experiència, els coneixements i el prestigi suficients com per acompanyar altres en la seva aventura.

Som capaços d’establir una relació d’empatia i d’estreta amistat amb el client. Mantenint una distància crítica gràcies a escoltar activament, llegint fins i tot els silencis.

Ens dediquem a planificar i coordinar amb l’equip del client. Establint les relacions i prioritats necessàries per assolir l’èxit.

Entenem que un guia ha d’assumir que la forma apropiada de moure en un entorn desconegut i canviant és combinar la decisió i la cautela.

L’acceptació desconsiderada de tots i cadascun dels riscos no té res a veure amb el valor ben entès.

Volem arribar més alt, acompanyant als nostres clients a assolir els seus objectius.

Ens caracteritza els valors positius. El somriure i el bon humor formen part del treball. Som flexibles, ràpids, resistents i amb una gran devoció al servei.

Estem compromesos amb la responsabilitat social i la sostenibilitat.

Aportem coneixement i destresa en el treball. Oferint suggeriments, idees, eines, habilitats i recursos necessaris per assolir l’èxit dels nostres clients.

Treballem per una remuneració justa.

Estem compromesos amb la nostra identitat i el treball en equip. Som un grup fortament unit que obre nous territoris.

Estem motivats. L’èxit requereix més determinació i resistència que habilitat.

Som discrets i independents.

Som persones realistes. Tenir l’oportunitat de fer alguna cosa transcendental i únic requereix destresa i tenacitat per estar entre els pocs aspirants a ser qui ho aconsegueixi.

Sabem gestionar la pressió.

Estem compromesos amb la formació contínua de tots els membres de l’equip.