Àrees d’activitat

Legal

Legal

El nostre equip jurídic, en coordinació amb la resta de professionals de COMPASS, ofereix solucions a les demandes de les empreses davant els riscos, reptes i oportunitats que planteja la realitat canviant del seu negoci.

Legal

Fiscal

Els continus canvis i l’increment de la complexitat de la normativa tributària fan imprescindible una planificació que permeti optimitzar les obligacions fiscals de les empreses i persones.

Fiscal
Fiscal
Contable

Comptable

Assessorem de manera permanent el departament comptable de l’empresa en la gestió diària de la comptabilitat per tal que aquesta sigui fiable en el seu contingut, i disposem d’un equip professional per portar directament les comptabilitats de les empreses si aquestes així ho requereixen.

Elaborem informes comptables de gestió a mida del client, fem comparatives dels balanços i comptes de resultats amb els mesos i / o anys anteriors, i s’analitza en detall aquelles partides que ajudin al client a comprendre millor l’evolució de l’empresa, amb reunions periòdiques amb la direcció de l’empresa per analitzar-los i poder prendre les decisions de planificació de futur que siguin adequades.

Comptable

Laboral i RRHH

Assessorem en totes les materials relatives a les relacions laborals, duent a terme la gestió global de l’administració del personal (nòmines, Seguretat Social, contractes, …) dels nostres clients.

La captació i retenció del talent és un dels factors clau de l’èxit de les organitzacions, COMPASS col·labora amb els seus clients en la millora dels processos de selecció, retenció i motivació de l’equip humà.

Laboral i RRHH
RRHH
Consultoria

Consultoria de Negoci

El germen de tot pla i de tota empresa és una idea; no capital, ni treball, sinó una idea. Però no n’hi ha prou amb saber, cal també aplicar. Per això, ens impliquem al 100% amb els nostres clients per dissenyar i implantar conjuntament solucions que garanteixin la millora dels seus resultats.

Consultoria de Negoci

Finances Corporatives

El nostre equip de Corporate Finance proporciona assessorament financer objectiu i independent en transaccions realitzades per empreses, en les àrees de Fusions i Adquisicions, assessorament en Private Equity, Consultoria Estratègica i Financera, i Recerca de Finançament o Refinançament.

Finances corporatives
Finances corporatives

Desitja més informació?

Contactar